Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Nevşehir Meslek Yüksekokulu (MYO)  tarafından geleneksel hale getirilen ve 12’ncisi gerçekleştirilen ‘Grafik Tasarım Sergisi’nin açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Nevşehir MYO Grafik Tasarım Bölümü tarafından düzenlenen serginin açılışına; Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir MYO Müdürü Doç. Dr. Ersan Kabalcı, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bülent Bilgin, Grafik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Pınar Güngür, Öğr. Gör. Harun Kaçmaz, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve davetliler katıldı.

Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı serginin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Rektörümüz, ‘Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da değerli hocalarımızın gayretleri ile yine değerli öğrencilerimizin hazırladıkları sergimizde bir birinden değerli çalışmaları görüyoruz. Üniversitemizde eğitimlerini devam ettiren öğrencilerimizin, kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmeleri de ayrıca bizlere büyük mutluluk veriyor. Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca elde ettikleri bilgi ve birikimlerini böyle güzel çalışmalarla başarıya dönüştürmeleri takdire şayan. Kendilerini tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Konuşmalarının ardından öğrencilerin; fotoğraf, afiş, billboard, video çekimleri, endüstriyel grafik çalışmaları ve grafiksel maket çalışmalarının yer aldığı sergini açılışını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, sergi alanını gezdi. Rektörümüz, sergide yer alan eserler hakkında eser sahibi öğrencilerden bilgi aldı.

Grafik Tasarım Sergisi, 21 Mayıs 2014 tarihine kadar açık kalacak.