Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hoşgörü ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayı dolayısı ile her sene birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ‘İftar Yemeği’nin yedincisi gerçekleştirildi. 

Üniversitemiz Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisi Kubbe Altında Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından verilen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeğine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci, üniversitemiz fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitülerinde görevli akademik, idari ve sözleşmeli personel ile aileleri katıldı.

Mübarek Ramazan ayında tutulan oruçlar ile edilen duaların Cenab-ı Allah (C.C.) tarafından kabul olması temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ailesi olarak bir Ramazan ayında yine birlikteyiz. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da sizlerle birlikte birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek hep birlikte bu Ramazan ayının manevi havasını soluyup, oruçlarımızı hep birlikte açarak dua edeceğiz. Bu vesileyle bu mübarek ayda tutmuş olduğunuz oruçlarınızın ve etmiş olduğunuz duaların kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.

Rektörümüzün konuşmalarının ardından katılımcılar Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş nezaretinde hep birlikte dua etti.