Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ´ın eşi Hanımefendi Songül AKTAŞ ve Ürgüp Kaymakamı eşi Hanımefendi Arzu GÜLERYÜZ MARŞALI ile Ürgüp İlçemiz Daire Amirleri, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, Hayırseverlerimiz, Okul Müdürleri, öğremen, öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla Hayatın Anlamı Kitap Projesi Kapsamında oluşturulan okulumuz Z Kütüphanesi açılışı gerçekleştirildi.

Ürgüp Atatürk Ortaokulu Müdürü Yusuf KABLAN açılış konuşmasında kitap ve okumanın öneminden bahsetti. Kütüphanenin açılmasında başta İlçe Kaymakamı Mehmet MARAŞLI ve eşi Hanımefendi Arzu GÜLERYÜZ MARŞALI  olmak üzere tüm destekçilere teşekkür etti. Daha sonra okulumuz müzik öğretmeni Makbule BEŞER´in solistliğinde velilerimizin enstürmalarıyla desteklediği mini bir sanat müziği konseri verildi ve ardından açılışa geçildi.

           Kütüphane misafirler tarafından incelendi ve öğrencilerle birlikte açılış pastası kesildi. Okulumuz öğrencileri tarafından Hanimefendiye teşekkür edilerek  çiçek takdim edildi. Daha sonra katılımcılara kokteyl sunuldu. Destek ve katılımlarından dolayı tüm misafirlere, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.