Valilik makamında gerçekleşen imza töreninde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 5 derslikli Anaokuluna “Halil Ertuğral Anaokulu”ismi verileceğini belirtti.

Vali Aktaş; “Devletimiz tarafından yapılan okullar yanında vatandaşımızın da bina yaptırması, eğitime ilişkin ihtiyaçları karşılaması eğitim konusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Hayırsever vatandaşımız Halil Ertuğral, okul binasının yapımını üstlendi. İlçemize böyle bir eser kazandırmaya vesile oldukları için Ertuğral ailesine tüm Nevşehirli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Aktaş, Nevşehirli hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç duyulan çok sayıda okul binasının yapımının tamamlandığını belirtti.

Anaokulu protokol imza programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Dildöken, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş, Hayırsever Halil Ertuğral ile Eşi YrisErtuğral, Kız kardeşi Fatma Kadaradayı ve Eniştesi Mehmet Karadayı katıldı.