Ürgüp Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçedeki okulların çevre düzeni ve temizlik çalışmalarını yaparak yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlığını sürdürüyor. 
3 ay süren yaz tatilinin ardından 18 Eylülde ders zili çalacak olan tüm okulların temizlendiğini söyleyen Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Belediyemizin rutin işlerinin yanında eğitim hizmetleri kapsamında yer alan okulların çevre temizlik ve düzenleme işlerinin de belediye ekipleri tarafından büyük bir titizlikle yapıldığını söyledi.
Toplumun ortak kullanım alanlarından olan İbadethanelerin temizliğinin Belediye tarafından yapıldığı gibi eğitim hizmetlerininde belediyenin öncelikli görevleri arasında saydığını ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız "Eğitim konusunda her zaman büyük hassasiyet taşıyoruz. Tüm kurumlarımıza olduğu gibi eğitim kurumlarımıza da Ürgüp Belediyesi olarak her zaman elimizden gelen azami katkıyı sunmaya devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin, yeni öğretim yılında temiz ve bakımlı okullarda eğitimi sürdürmeleri, velilerin de gönül rahatlığını yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.