Ürgüp TUREM’ de Kayıtlar Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezinde turizm sektörüne nitelikli personel sağlamak amacıyla dört dalda, 6 ay teorik, 4 ay yurt içi ve yurt dışı uygulamalı staj imkânı ile eğitim veriliyor.

Eğitimini başarıyla bitiren kursiyerlere birçok ülkede geçerliliği olan Sertifika ve Antalya ve  Kapadokya bölgesindeki anlaşmalı 5 yıldızlı otellerde iş imkânı sağlanmakta. Eğitim Merkezinde; Aşçılık, Servis, Ön Büro ve Kat Hizmetleri dallarında eğitim verilmekte.

Okul 72 yatak kapasiteli erkek pansiyonuyla parasız yatılılık hizmeti de sağlamakta. Eğitim almak isteyen adayların 16 yaşından gün almış olmaları gerekiyor. Yiyecek İçecek Hizmetleri Aşçılık ve Servis dallarında eğitim almak isteyenlerin en az ilköğretim mezunu olmaları, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Ön büro dalında eğitim almak isteyenlerin en az lise mezunu olmaları isteniyor. Adaylar yatılı veya gündüzlü olabilirler. Adayların evli olmamaları gerekmekte. Açık Lise ve Açık öğretim Üniversitesi okuyan adaylar kurumumuzda eğitim alabilirler. Ön kayıtlar Merkezin Web Sayfasından ya da bizzat başvuruda bulunularak yapılabilecek. Başvurular esnasında adaylardan, Nüfus cüzdanı Fotokopisi, Öğrenim belgesi Fotokopisi ve 2 Adet Vesikalık Fotoğraf talep edilecek.