NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı tarafından Kısa bir süre önce uygulamaya koyulan üye elçileri projesi meyvelerini vermeye başladı.

Kasım ayında şubemiz tarafından Nevşehir merkez ve ilçelerde görev yapan üyeler arasından seçilen ve yemekli istişare toplantısı sonucunda çalışmalara başlanılan üye elçileri yeni üye kayıtlarına hız verdi.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesine bağlı olarak faaliyet yürüten üye elçileri, görev yaptıkları okullarda hem idare ile üyelerimiz arasında köprü vazifesi görmeye hem üyelerimiz ile şubemiz arasında köprü görevi sağlamaya hem de şubemize yeni üye kazandırmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Şubemiz tarafından uygulamaya konulan bu proje ile sendikal çalışmaların hız kazanması, üyelerimiz ile iletişimin daha sağlıklı sağlanması ve üye kayıtlarımızın artması noktasında görev yapan tüm üye elçilerimize teşekkür ediyorum. Türk Eğitim-Sen'in ilkeli, onurlu ve kararlı mücadelesinin saflarına katılan her yeni üyemize de hayırlı olsun diyorum" dedi.