Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GİZ) GmbH ortaklığında gerçekleştirilen "Uyum Buluşmaları"nın ikinci etabı 5 Ağustos 2019 Pazartesi günü Nevşehir'de yapılacak.

UYUM BULUŞMALARI/ NEVŞEHİR

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ve Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu – GİZ (Deutsche Gesellschaftfür Internationale ZusammenarbeitGmbH) ortaklığında gerçekleştirilecek olan “Uyum Buluşmalarının” ikinci etap/ ikinci buluşması 5 Ağustos 2019 Pazartesi günü Nevşehir’de gerçekleştirilecek.

Yerelde hem ev sahibi topluma hem de ülkemizde farklı statülerde yaşayan yabancılara yönelik hak ve hizmetlere erişimleri konusunda gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı, katılımcıların sorularına yanıt bulduğu “Uyum Buluşması-Nevşehir” etkinliğine;Vali Yardımcısı Aydın ABAK (Takdirlerine maruzdur), Uyum ve İletişim Dairesi Başkan V. Ali Rıza BEŞKAT, Nevşehir İl Göç İdaresi Müdür V.Akif DOKSAR, GIZ Proje KoordinatörüEsin BOZKURT’unyanı sıra sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve yerli yabancı halk da katılacak.

Yer: Crowne Plaza Cappadocia

Tarih:5 Ağustos 2019

Saat: 13:30