Yüz yüze eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için TRT-EBA TV ile Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden "uzaktan eğitim" dersleri başladı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de ‪Öğrenci kardeşlerimiz bugün saat 09.00’da ders başı yaptı...‬

‪Ara tatil bitti, @trt EBA TV’de eğitim başladı ve öğrenciler okul yerine evlerinde odalarında ekran karşısına geçerek derslerini dikkatlice dinlediler.

Akşam derslerin ve etkinliklerin tekrarları yapılacağını unutmayın. 

‪Haydi çocuklar ekran başına, OKUL HER YERDİR  #EvdeKal ‬

Hatırlatma: Dersler saat 9.00'da başlayacak ve 40 dakika değil, 20 dakika olacaktır. İlkokul ve ortaokulların tekrar dersleri 13.30-17.30 ve 17.30-21.30 saatleri arasında; liselerin tekrar dersleri 15.00-21.00 saatleri arasında izlenebilecektir.

Öğrenciler ve velilerimiz EBA'ya nasıl gireceğini Milli Eğitim Bakanlığımızın internet sitesinden, "eba.gov.tr" den, 444 0 632 numaralı telefondan ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi Biriminden ( 0384 213 79 33 ? 120 ) öğrenebilecektir. Öğrenci ve velilerimiz herhangi bir sorunla karşılaştıklarında okullarına ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze başvurabilirler.

        Ayrıca TRT-EBA TV yayını ile ilgili ayrıntılı bilgiler, 23 Mart 2020 Pazartesi günü başlayacak TRT-EBA TV İlkokul-Ortaokul-Lise programları ve EBA öğrenci şifre oluşturma adımları şu şekildedir:

TRT-EBA TV yayını ile ilgili ayrıntılı bilgiler için tıklayınız.

TRT-EBA TV İlkokul-Ortaokul-Lise programları için tıklayınız.

EBA öğrenci şifre oluşturma adımları için tıklayınız.

‪#TatilDeğilUzaktanEğitim ‬
‪#UzaklaştıkçaYakınlaşıyoruz @tcmeb‬

Nevşehir'de Öğrenciler EBA Eğitiminde...