Nevşehir Merkez Mustafa Çalışkan İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programına;Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, protokol üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler ve halkoyunu gösterileri ile devam etti.

Vali İlhami Aktaş,2018-2019 eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olarak başarılı bir şekilde geçmesi dileğinde bulundu ve “Başta okul müdürümüz olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim haftası dolayısıyla başarılar diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali İlhami Aktaş, MilletvekiliYücel Menekşe ve protokol üyeleri öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekindiler.