Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ve Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR sabah mesaisine sırasıyla 20 Temmuz İlkokulu , Atatürk İlkokulu , Atatürk Ortaokulu ve H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu’na ziyarette bulunarak başladılar. Ziyaretlerde okul yöneticilerinden okul ile ilgili bilgiler alıp öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet etiler.
        Nevşehir Valisi Sayın AKTAŞ “Çıktığınız bu yolda ilk yapmanız gereken inanmaktır. Ben bunu yapabilirim, ben bunu başarabilirim demek önemli. Yılmadan , sabırlı şekilde ilerleyeceksiniz. Başarı hediyesi hayallerini diri tutanlara verilir. Potansiyelinizin farkında olacaksınız. Başaracağınıza inanacaksınız. Büyük düşünüp hedeflerinize ulaşmak için çalışacaksınız.Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü ülkemizin geleceği sizler ile şekillenecek. İyi, erdemli ve değerleriyle bütünleşmiş nesiller olarak geleceğe doğru yürümek önemlidir. Ülkemiz çok iyi bir noktaya doğru gidiyor. Sizlerde inşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, ülkemize hizmet edeceksiniz” diyerek derslerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.
        Milli Eğitim Müdürü Sayın DEMİR , İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, her zaman okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılamaya çalışmak için özverili bir şekilde çalıştıklarını belirtti.
       Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ve Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR okul yöneticilerine ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldılar.