Kapadokya Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni, okulun Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyündeki yerleşkesinde gerçekleştirildi.

  Mezuniyet töreninde 12 bölümden toplam 400 öğrenci mezun oldu. Öğrenciler diplomalarını, Vali Mehmet CEYLAN Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER, Kapadokya Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı yazar Alev ALATLI'dan aldı.

  Törende konuşan Vali CEYLAN, Nevşehir'deki üniversitelerin gelişmesinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, Kapadokya Meslek Yüksekokulu'nun açtığı programlarla hem bölgenin hem de ülkenin çeşitli sektörlerdeki ihtiyacını karşıladıklarını kaydetti.

  Vali CEYLAN, Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisinin Mustafapaşa olduğunu ve burada nadide insanların yetiştiğini dile getirerek, "Kapadokya Meslek Yüksekokulu’nun sektörlerle iç içe yürütmüş olduğu eğitim çok önemli.Üniversitelerin birinci önceliği bulunduğu bölgelere katkı sağlamaları. Bunu da burada Kapadokya Meslek Yüksekokulu başardı. Bu nedenle okulun gelişmesi ileride Kapadokya Üniversitesi olarak hayata devam etmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

  Konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere Vali CEYLAN, Başkan ÜNVER ve Kapadokya MYO Mütevelli Heyeti Başkanı ALATLI hediye verdi.

  Binicilik bölümü mezunlarının atla geldiği törene, öğrencilerin aileleri de yoğun ilgi gösterdi.