Atlı Mezun Oldu

NEVŞEHİR(MHA) Makbule Atlı Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Turizm bölümüne devam ederek çocuğu yaşındaki öğrencilerle üniversite sıralarında oturarak, sabırla çalışarak bölümünü başarıyla bitirip diplomasını aldı.

Atlı kendi çocuklarının yaşında hocaları olduğunu ve çok iyi bir öğrenci olduğunu söyledi. Hiç devamsızlık yapmadan derslerine devam ettiğini belirtti. En büyük destekçilerinin eşi, çocukları, çok kıymetli arkadaşları ve üniversitedeki hocalarının olduğunu söyledi. Mezuniyete bütün hocaları, arkadaşları ve ailesinin katılarak onur verdiklerini belirtti. Çocuklarımın mezuniyetlerine ben anneleri olarak katılıyordum ama şimdi çocuklarım benim mezuniyetime katılarak, annelerini mezun ettiler, diyerek sözüne devam etti.

Bir bankadan emekli olduktan sonra birçok eğitim sertifikası aldığını, kadınların her alanda gelişmesi için çaba göstererek Belediye Meclis Üyeliği, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı , karar alma mekanizmalarında bulunmak üzere Milletvekili aday adaylığının ardından Belediye Başkan aday adayı olduğunu, yardıma muhtaç aileler için sosyal incelemelerde bulunduğunu, Ulusal çapta birçok projeye aktif olarak katıldığını belirtti . Kendini birçok alanda yetiştirerek şuanda başkanlığını yaptığı Nevşehir Kadın Derneğini kurduğunu, 2013 yılı içinde “Eğitime Devam, Takipsizliğe Son “ ve “Erken Evlilik ve Çocuk Gelinler “ olmak üzere iki önemli projenin koordinatörlüğünü üstlendiğini söyledi. Atlı azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını ve ailesi ile gurur duyduğunu sözlerine ilave etti.