NEVŞEHİR(MHA) 2016 yılı ilk atama öğretmen atamaları kapsamında atamaları yapılan ve 2.aşama staj ili tercihleri sonucunda İlimize yetiştirilmek üzere atanan öğretmenlerin görev yerlerine ilişkin atama listesi yayımlandı.

Yetiştirilmek üzere İlimize atanan öğretmenlerin görev başlamaları için listede belirtilen atandıkları ilçe milli eğitim müdürlüklerine (Merkez ilçede bir eğitim kurumuna atananlar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne) aşağıdaki belgelerle birlikte 29 Şubat 2016 Pazartesi gününden itibaren başvurmaları gerekmektedir. İlçe milli eğitim müdürlükleri tarafından adayların belgelerinin titizlikle incelenmesi ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için gerekli tedbirler alınacak.

İstenilen Belgeler; Mezuniyet Belgesi Aslı ve Fotokopisi, Varsa Pedagojik Formasyon Belgesi Aslı ve Fotokopisi, Yurt Dışı üniversite Mezunlarından Denklik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi, İmzalı Tercih Başvuru Onay Belgesi, 2 Adet Fotoğraf, Sağlık Kurul Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden Alınacak), Mal Bildirim Formu, Kamu Etik sözleşmesi, Halen bir kamu kurumunda çalışanlardan muvafakat belgesi ve maaş nakil ilmühaberi.