Çocuğu farklı illerde üniversite kazanan velileri daha ilk günden kayıt, barınma ve ulaşım ihtiyaçları başta olmak üzere bir çok konu tedirgin ederken, hemşerilerine bu konuda rehberlik yapacaklarını açıklayan yine Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur oldu.
 
Mustafa Uğur, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlıkları aracılığıyla başta sendika üyelerinin çocukları olmak üzere, Nevşehirli tüm öğrencilerin akıllarındaki soruları cevaplamada rehberlik yapmaya devam edeceklerini belirtti.
 
Uğur, "Velilerimiz, akıllarındaki tüm sorularla ilgili bizimle irtibat kurabilecekler, daha sonra ise çocuklarımızın üniversite kazandığı illerde hem il hem de üniversite ile ilgili sorularının cevaplarını alabilmek adına Türk Eğitim-Sen Şubeleri ile yine gönül rahatlığı ile iletişim kurabileceklerdir. Türk Eğitim-Sen'in ülkemizin dört bir yanındaki şube binaları, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sonuna kadar açıktır" dedi.
 
Uğur, Türk Eğitim-Sen'in Ankara'da üniversite okuyacak gençlere yönelik olarak açılacak öğrenci yurduna da üyelerinin çocuklarını kaydedebileceklerini açıkladı.