Özel Altınyıldız Koleji Rehberlik Servisi, 9, 10, 11 ve 12 sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite Sınav Sistemi, Verimli Ders Çalışma ve Sınav Stresi Seminerleri devam ediyor.

Özel Altınyıldız Koleji Rehber Öğretmenlerinden Onur İnce,Ahmet Kutlu ve Kübra Irmak ‘ın verdiği seminerler Aralık ayının ilk haftası boyunca devam edecek.

2015 Üniversite Sınavları Şampiyonu Altınyıldız Koleji eğitim ve öğretim alanında en mükemmele ulaşmayı planlamaktadır.

Deneyimli ve iddialı kadrosu önderliğinde öğrenen okul modelini uygulayan Kolejimizde öğretmenler, Rehberlik Servisi, öğrenciler ve veliler etkili bir ekip çalışması gerçekleştirmektedir. Öğrencilerimizin üniversite sınavında hem psikolojik hem de puansal anlamda en iyi sonucu elde etmeleri için çalışmalar sürdürülmektedir.


Altınyıldız Koleji; Test Yayınları, Etütler, Seminerler, Takviye Kursları, Düzenleyici ve Önleyici Faaliyetler ile öğrenci başarısını artırmayı amaçlamaktadır.


Her yıl yüzlerce öğrencisini Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine gönderme başarısı gösteren kurumlarımız, 2016 YGS ve LYS Sınavlarında da İl ve Türkiye dereceleri kazanmayı hedeflemektedir.


Kurumları başarıyı bir gelenek haline getirmiştir. Rehberlik Servisimizin öğrencilerimize ve velilerimize yönelik olarak gerçekleştirdiği seminerler öğretim yılı boyunca devam edecektir.