Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube başkanlığının hafta sonunda yapılacak olan olağan kongresi öncesinde ziyaretlerini sürdüren Başkan adayı Yavuz Selim Yıldırım FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre görüşen Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkan Adayı ve Nevşehir Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Selim Yıldırım şu açıklamalarda bulundu, “Üyelerimizin hepsini kucaklamak için, üye sayımızı daha da artırmak için, sendikamızı daha işlevsel hale getirmek için, gündemin peşinde koşan değil, gündem oluşturmak için, eğitim camiasının her türlü sorununda, hak ve menfaatlerinin korunması ve savunmasında daha etkin rol alabilmek için bürokrasi ve siyasetle kavga etmeden öncelik üyelerimizin ve eğitim camiasının menfaatleri olmak üzere dengeli bir yol izleyebilmek için çıktığımız bu yolda, tüm üyelerimizin Dua ve desteklerine talibiz.” dedi.

Adaylık ve seçim sürecinde Özgün ve Özgür bir iradenin ortaya konulması bizim beklentimiz ve vazgeçilmezimizdir. Tüm üyelerimizi bu seçimde sandık başına davet ederek oylarını gönüllerince özgür bir şekilde kullanmalarını istiyoruz. Bu vesile ile şimdiden seçimlerimizin Sendikamıza ve Camiamıza hayırlar getirmesini niyaz eder, saygılarımı sunarım" dedi.

Yıldırım'ın ziyaretinde Nevşehirli Eğitimci Servet Bozkurt'ta hazır bulundu.

Nevşehir'in gündemin adresi FİB Haber.Com yazı işleri müdürü, gazeteci Fikret Çapacı'da ziyaretlerinden dolayı Yavuz Selim Yıldırım ve Servet Bozkurt'a teşekkür ederken, olağan genel kurul sürecinde kendilerine başarılar diledi.