Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘YÖK Kültür-Sanat Söyleşileri’ başlığı altında üçüncüsü gerçekleştirilecek olan söyleşiye katılmak için Nevşehir’e geldi.
Söyleşiye katılmak üzere Nevşehir’e gelen ve Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın karşıladığı YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve beraberindeki heyet,  Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaretinin ardından üniversitemize geçti.
Rektörümüz YÖK Başkanına Bilgi Verdi
YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve beraberindeki heyeti,  makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendilerine üniversitemizin gelişimi  hakkında bilgi verdi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ilk ziyaretlerinden bugüne büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olduğunu gözlemlediğini  belirten YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Rektörümüzü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, ziyaret sonunda Üniversitemiz Şeref Defterine duygu ve düşüncelerini kaleme aldı.