Yol Arkadaşım Kitap Kampanyası Başlıyor

05/05/2014

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü ve Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sosyal Sorumluluk Masası bünyesinde “Yol Arkadaşım Kitap” kampanyası hayata geçiriliyor.

Herkese kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için başlatılan kampanyayla atıl durumdaki kitapların değerlendirilerek okurla buluşması hedefleniyor. Kampanya sayesinde kitaplar kütüphane duvarlarını aşarak okuru, banklarda, kantinlerde, hastanelerde, otobüslerde, otobüs duraklarında kısaca her yerde kitapla buluşturacak.

“Bilgi paylaşıldıkça çoğalır” anlayışıyla hareket eden kampanyada üniversitemizin ve şehrimizin çeşitli yerlerine bırakılacak kitaplar, herkesin istifadesine sunulacak. Kitabın yeni sahibi kitabı okuduktan sonra istediği bir yere bırakarak kitabın başka kişilerle buluşmasını sağlayacak. Böylece bu kitaplar, toplumda birçok kişiyle buluşmuş olacak.

Kampanya kapsamında ilk etkinlik, 7 Mayıs Çarşamba günü Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Kafeterya bölümünde Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın katılımıyla saat 11:30’da gerçekleştirilecek. Eğer siz de kampanyamıza destek vermek isterseniz, kütüphanenizde bulunan kitaplardan birkaçını etkinlik günü getirip yeni okurlarla buluşmasına aracılık edebilirsiniz.