Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE’ Yeni Yıla Dair Yaptığı Açıklamada Şunları Dile Getirdi;

Sevinçleriyle, üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıp, büyük coşku ve umutlarla yeni bir yıla giriyoruz. . Ben inanıyorum ki 2016 yılı daha çok başarı ve beraberinde de ülkemize, milletimize huzur ve refah getirecek.

Yeni yılda okulumuzu daha da ileri götürebilmek için idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, personelimiz, velilerimiz ve tabii ki biz yöneticiler canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak bizler genç nesilleri yarınlara en iyi şekilde hazırlamak ve onları hayat yarışında bir adım önde tutabilmek için gayret sarf ediyoruz. Bizim amacımız; Nevşehir' in gençlerini gelişime açık, ileriyi gören bireyler olarak yetiştirebilmek, onlara hak ettikleri bir gelecek sunabilmektir. Yeni yılda da okulumuz adına amaçlarımıza ulaşabilmeyi diliyor, tüm Nevşehir halkının sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.