Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızın bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal gelişimlerini sağlamak, yaşamlarını sürdürmelerini sağlayarak temel beceri kazandırmak, onları ilköğretime hazırlamak ayrıca başlangıç İngilizce eğitimide verilmektedir.

Ana Hedefimiz öz bakım becerileri ile sosyal iletişimsel becerilerini kazandırılmasını sağlamak, bağımsız davrana bilme gücüne sahip, araştıran, öğrenen, merak eden, becerileri ve hobileri ile çok yönlü, güzel sanatlara ve estetiğe duyarlı, başarı motivasyonu yüksek, doğaya ve çevresine saygılı, başkalarının haklarına saygılı, sorumlulukların farkında, disiplinli, kendine güveni olan milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler kazandırmaktır.

Yumurcak Anayüreği Gündüz Bakım evimizde anaokulu eğitimi, okuma yazma ve el becerisi etkinlikleri, iki dilde eğitim, akıl ve zeka oyunları atölyesi, fen ve doğa atölyesi, peygamberler tarihi, siyer, süre ve dua ezberleri, Kuranı kerim ve elif ba harfleri eğitimi, günlük yaşam becerileri eğitimi, matematik dersleri, müzikal eğitim, değerler eğitimi, jimlastik ve spor faaliyetleri eğitimi, öz bakım becerileri eğitimi alanında hizmet vermektedir. Çocuklarımıza sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı vermekteyiz. 3-4 yaş grubuna uyku saati yapılmakta sınırlı sayıdaki kontenjanlarımıza kayıtlarımız devam etmektedir.


Esentepe Mahallesi Şafak Sokak No: 14 Nevkur - Nevşehir
Tel : +90 549 213 55 20 - Faks : +90 384 212 90 11
www.yumurcakanayuregi.com [email protected]