Yüreklerimiz Sızladı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Afyonkarahisar Berber ve Kuaförler Odası üyeleri ve yakınlarına Allah’tan Rahmet, yararlananlara ise acil şifalar diledi.

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası üyelerini Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne bağlı turistik Side Mahallesi’ne götürmek üzere günübirlik tur düzenlemiş. Oda yönetimi ve üyelerinden oluşan 115 kişilik kafile, gece yarısı Afyonkarahisar’dan 2 otobüs ve 1 minibüsle hareket etmişti.

Kafiledeki Sinan Doğraylı yönetimindeki 03 VY 403 plakalı otobüs, saat 04.55′te Antalya’ya 50 kilometre uzaklıktaki Gölbaşı Mevkii’nde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, içerisinde 46 kişi bulunan otobüsün sürücünün de aralarında bulunduğu 13 kişi öldü, 6′sı ağır 33 kişi de yaralandı.

Kazanın ülke genelindeki tüm esnaf ve sanatkarları derin bir üzüntüye boğduğunu kaydeden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Yüreklerimizi sızlatan kazada hayatlarını kaybeden Afyonkarahisar Berber ve Kuaförler odası üyeleri ve yakınlarına Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Öte yandan kazada yaralanarak tedavi altına alınanlara da acil şifalar diliyorum. Bu tür kazaların ülkemizde bir kez daha yaşanmaması en büyük temennimizdir” diye konuştu.