NEVŞEHİR(MHA) Yeni eğitim/öğretim yılının başlaması ile birlikte Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleri okul ve kurum ziyaretlerine bu hafta da devam ediyor.

Bu hafta okul ve kurum ziyaretlerine Avanos ilçesi ile devam eden Şube Başkanı Mustafa Uğur, Kalaba Yunus Emre İlkokulu, Kalaba Kazım Karabekir Ortaokulu, Kalaba M. Hamdi Köroğlu İlkokulu, Kalaba M. Akif Ersoy Ortaokulu, Kalaba F.Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Çalış Ortaokulu, Çalış İlkokulu, Topaklı İlkokulu, Topaklı ÇPL, Avanos Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında öğretmen odalarında bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Yeni eğitim/öğretim döneminin başlaması ile birlikte alanlara inerek, gerçek anlamda sendikacılık yapan bu yıl da yalnızca Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'dir. Bizler eğitimin her noktasında görev alan eğitimcilerimizin gerek sorunlarını dinleyip çözüm üretmek, gerekse de şubemizin ve genel merkezimizin eğitimciler ile ilgili yaptığı çalışmaları aktarmak için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Mustafa Uğur ayrıca aile bütünlüğü ile ilgili bakanlığın ve il milli eğitim müdürlüğünün tavrını da yorumlayarak Türk Eğitim-Sen'in bu konu hakkındaki çalışmaları ile ilgili de bilgiler verdi. Uğur, sendikacılığın mihenk taşı olan ilkeli, onurlu ve kararlı sendikacılığın çatısına tüm eğitimcileri davet etmeyi ihmal etmedi.