BlokBims Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ERTAŞ ve BlokBims pazarlama departmanı süpervizörü Metin Akdağlı tarafından hazırlanan eğitim projesi kapsamında. Kırklareli Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi inşaat fakültesi bölümü öğrencileri ile buluşuldu.

Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerine ve öğretim görevlilerine yönelik, süpervizör Metin Akdağlı Firmamız BlokBims, ürünlerimiz ve hammadde ponza taşı hakkında bilgilendirdi.

Süpervizör Metin AKDAĞLI, ponza madeninden bims elde ettiklerini belirterek konuşmasına başladığı seminerde “Bims”in ocaktan çıkartılmasından üretim aşamasına kadar geçirdiği evreleri, blokbims yapım aşamalarını, özelliklerini ve kullanım alanlarını görseller eşliğinde anlatarak sektördeki Pazar paylarını öğrenci ve öğretim görevlileri ile paylaştı.

Seminer programı, öğrencilerin yoğun ilgisi ve üniversitelerin Süpervizörü Metin AKDAĞLI’ya teşekkür belgesi takdim etmesiyle tamamlandı.  

Eğitim seminerleri hakkında bilgi veren ERTAŞ, Firma olarak eğitime ve bilgiye her zaman önem vermekteyiz. Bu tarz eğitim seminerlerini ve üniversite fuar katılımlarını Türkiye’de ki bütün üniversitelerin İnşaat fakültesinde yapmayı planlamaktayız. Bundan sonraki ikinci aşamamız ise Avrupa’nın en büyük blokbims üretim kapasitesine sahip entegre tesisimizde öğrencilerimizi ağırlamak olacaktır dedi.