AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Avanos ilçesine bağlı Kalaba Beldesinde TKDK tarafından %65 hibe ile desteklenen Undane Süt Üretim Çiftliğinde incelemelerde bulundu.

Tamamen AB standartlarında üretim yapan insan eli değmeden otomatik sistemlerle sağım yapılan ve hızlı bir şekilde soğutularak depolanan süt üretim tesisinde sağım işlemine de şahitlik eden Milletvekili Açıkgöz'ün memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Emrah Şenoğlu, "Değerli Milletveilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet ile Kurumumuzun destekleri ile Kalaba beldesinde kurulmuş Undane Süt Çiftliği yatırımımıza ziyarette bulunduk. Ari işletme sertifikasına sahip yatırımımızda son teknoloji ile üretim yapılmakta ve maksimum verim sağlanmaktadır. Daha çok yatırım, daha çok üretim, daha çok istihdam" dedi.

TKDK Nevşehir destekleri ile kurulmuş Undane Süt Çiftlik ziyaretinde Açıkgöz'e, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı , Nevşehir İl Özel İdare Genel Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Emrah Şenoğlu, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız ve partililer eşlik ettiler.

Tesis ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz; "TKDK Nevşehir destekli uluslararası düzeyde işletmemizi hazirunumuzla ziyaret ettik.‬ Üreten, gelişen, büyüyen Nevşehir için emek veren, şehrimize-ülkemize katma değer sağlayan tüm hemşerilerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz.  ‪Sevdamız Nevşehir" dedi.