Adana 7. Yapı Malzemeleri fuarında bulunan Blokbims A.Ş standını ziyarete gelen ve BlokBims A.Ş. hakkında bilgi alan Adana Milletvekili, Adana Valisi Sayın Hüseyin Avni Coş, Adana Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz Adana Kaymakamı, Adana Kosgeb Müdürü, Belediye Birlikleri Başkanı fuar alanımızı ziyaret ederek, BlokBims A.Ş. Yön. Krl. Üyesi Sayın Mustafa Ertaş a bir takım sorularla bilgi edindiler.

Yapı sektörünün temsilcileri ve İnşaat sektöründen çok sayıda katılımın yer aldığı ve blokbims ürünlerinin etkin bir şekilde tanıtıldığı stand ile katılan Blokbims A.Ş., Türkiye'deki yapı sektörünün en iddialı firmalarından biri olduğunu ortaya koydu.

Ertaş Grup bünyesinde ses ve ısı izolasyonunun etkin bir şekilde sağlayan, depreme karşı dayanıklı olduğu bilimsel verilerle de ortaya konulan hafif yapı elemanları üretiminde etkin bir misyon üstlenen Blokbims'in çeşitli ürünleri ile katıldığı fuara, özellikle inşaat firma yöneticilerinin ilgisi yoğun oldu.
BlokBims A.Ş. Yön. Krl. Üyesi Sayın Mustafa Ertaş ta Adana daki Fuarda katılım ve ilgi karşısında duyduğu mutluluğu dile getirdi.