Bölgedeki potansiyel yatırımcılar ve basın mensuplarına yönelik olarak düzenlenen toplantılardan ilki 13 Aralık 2012 Perşembe günü Kırıkkale Kültür Merkezi’nde Yönetim Kurulu üyelerinin yani Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

AHİKA 2012 Mali Destek Programı Tanıtım Toplantıları Niğde,Aksaray ve Nevşehir’de Devam Edecek

          Toplantılar, 14 Aralık 2012 Cuma günü ise Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yine protokol ve bölgedeki potansiyel yatırımcıların yoğun katılımıyla devam etti.

 

          2012 Mali Destek Programları Tanıtım Toplantıları, 18 Aralık 2012 Salı günü Niğde İl Özel İdare Kültür Merkezi’nde ve 19 Aralık Çarşamba günü Aksaray Kültür Merkezi’nde devam edecek.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı 2012 Mali Destek Programları tanıtım toplantılarının sonuncusu ise, 21 Aralık 2012 Cuma günü Nevşehir’de,  Double Tree by Hilton Avanos Otel’de  tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.