Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) aylık olağan yönetim kurulu toplantısı, Kırıkkale Valisi Ali Kolat başkanlığında yapıldı.

 

Nevşehir Valiliği toplantı salonundaki toplantıya Kırıkkale Valisi Kolat, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Niğde Valisi Alim Barut, Aksaray Valisi Selami Altınok, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak ile belediye başkanları, il genel meclisi başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası başkanları katıldı.

 

Bir önceki yönetim kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgi çalışmaların değerlendirilmesiyle başlayan toplantı çalışma programı, faaliyet raporları, destek programları ve diğer konuların görüşülmesiyle devam etti.

 

Toplantıda açıklamalarda bulunan Kolat, her ay farklı bir ilde yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirdiklerini, bu ay ki toplantıyı Nevşehir'de yaptıklarını söyledi.

 

Aralık ayı toplantısını da Nevşehir'de yapacaklarını, bu toplantıya Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katılacağını belirten Kolat, ayrıca bugün ki toplantıda ajans genel sekterliğine atama konusunun da görüşüleceğini kaydetti.

 

Toplantı gelecek bir ay için planlanan çalışmaların belirlenmesiyle sona erdi.