Ahiler Kalkınma Ajansı, Niğde Belediyesi, Bor Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile Niğde’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenleyecektir.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın ücretsiz düzenleyeceği girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin TL hibe ve 70 Bin TL faizsiz krediye başvuru hakkına sahip oluyor.

 

Niğde Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenecek engelli girişimci adaylarına yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimi 25 Ekim-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Niğde Belediyesi Eğitim Salonunda gerçekleşecektir. Eğitime sadece engelli vatandaşlar katılabilecektir.

 

Bor Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlenecek uygulamalı girişimcilik eğitimi 6 Kasım-14 Kasım 2013 tarihleri arasında Bor Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.

 

İlgilenen girişimci adaylarının başvurularını Ahiler Kalkınma Ajansı Niğde Yatırım Destek Ofisine, Niğde Belediyesine veya Bor Ticaret ve Sanayi Odasına şahsen yapmaları gerekmektedir. Eğitim kontenjanları 30 kişi ile sınırlıdır.

 

İstekliler arasında yapılacak mülakattan sonra eğitime katılmaya hak kazananlar, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın internet sitesinde ilan edilecektir. Ayrıca telefon aracılığı ile eğitimlere katılmaya hak kazanan adaylara bilgilendirme yapılacaktır.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı

Niğde Yatırım Destek Ofisi

Adres: Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Altı Bankalar Caddesi 17/D

Merkez/Niğde

Tel: 0 388 233 5159

 

Niğde Belediyesi

Adres: Yukarı Kayabaşı Mah. Adliye Cad. No: 1 – 51100 Merkez/Niğde

Tel: 0 388 232 35 50