Gizligider, kendi sitesinde paylaştığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: “AK Parti iktidarında ülkemizin dört bir yanı bölünmüş yollarla, köprü ve tünellerle birbirine bağlanırken, Nevşehir´de de karayolu yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor.
 
Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Ankara ile Nevşehir´i birbirine bağlayacak olan 30 yıllık hayalimiz Gölbaşı-Niğde otoyolu ihalesinin en yakın zamanda yapılmasına dair müjdemizi alırken, yine Sn. Bakanımızın uygun görüşleri sonucunda Nevşehir–Aksaray arası karayolunun sıcak asfaltla kaplanması için de düğmeye basıldı. İhalesi yapılan ve ilki bu yaz başlayacak olan şehir merkezi giriş çıkışlarının sıcak asfaltla kaplanması hizmeti için de Sn. Bakana teşekkür ettik. Sayın Bakanımızla beraber Karayolları Genel Müdürümüz İsmail Kartal ile yaptığımız değerlendirme sonucunda Nevşehir Belediyemiz ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile Nevşehir Kuzey Batı çevre yolu çalışmaları da son hız devam etmektedir.
İlimize uzun süre hizmet verecek bu projeler tamamlandığında komşu iller ve ilçelerimizi daha konforlu şartlarda Nevşehir´e bağlarken, Ankara ve devamında İstanbul istikametine daha hızlı ve daha güvenli seyahat imkânını yakalayacağız.
AK Parti Nevşehir milletvekilleri olarak verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız ve bugüne değin olduğu gibi bundan sonra da her bir sözümüzün bir bir gerçekleştiğini inşallah hep beraber yaşayacağız. Bu yıl itibariyle hayata geçmeye başlayacak karayolu yatırımlarımızın tüm Nevşehir´imize hayırlı olmasını diliyorum.”