Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Acıgöl İlçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Öncelikle Acıgöl Organize Sanayi Bölgesine geçen Vali AKTAŞ beraberinde Acıgöl Kaymakam Vekili Mehmet Erdem AKBULUT, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet ÇİÇEK ile birlikte Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.
            Organize Sanayii’nde paket arıtmanın sorunları ile bölgedeki çevresel sorunların yerinde incelenmesi ve çözülmesi  için yetkililerle görüşme yapan Vali AKTAŞ, Acıgöl Organize Sanayi ile ilgili sorunları yerinde inceleyerek gerekli önlemlerin alınması konusunda değerlendirmelerde bulundular.
Organize Sanayi Bölgesindeki özel işletmeye ait bir kozmetik firmasını ziyaret ederek işletme yetkilisi Mustafa ÖZENMİŞ’den fabrika ile ilgili bilgileri aldı.
Daha sonra Acıgöl Kaymakam Vekili Mehmet Erdem AKBULUT’u makamında ziyaret eden Vali AKTAŞ, İlçenin durumu hakkında Kaymakam Vekili AKBULUT’dan bilgi aldı.
Kaymakam Vekili AKBULUT ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Acıgöl İlçesine ziyaretinden dolayı Vali AKTAŞ’a teşekkürlerini ifade etti.