Geçirdiği başarılı amaliyatla sağlığına yeniden kavuşan 16 yaşındaki Selin Kaynar, "Allahıma binlerce şükürler olsun yeniden doğmuş gibiyim" dedi.

Ameliyat sonrası kontrol ve ilk tedavilerinin tamamlanmasının ardından FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Genç kızımız Selin; Sağlığıma kavuştum. Ne para ne pul insanın en değerli sermayesi sağlığı. Ben Sağlığıma kavuşmamda bana büyük destek olan Başta çok değerli Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver , Nevşehir'in haberde öncü merkezi FİB Haber.Com Ailesi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun. İnşallah Tam manasıyla iyileşir iyileşmez Belediye Başkanımız Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek teşekkülerimi kendisine ileteceğim' şeklinde konuştu.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Başta Belediye Başkanı Hasan Ünver , Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ayrıca ameliyat sonrası kendisi ile telefonla konuştuğumuz, Heyecan ve mutluluğu konuşmalarına yansıyan genç kızımız Selin Kaynar'a ailesiyle birlikte bir ömür sağlık ve mutluluk diliyoruz.