Atasay Özaltın Yetkililerinden yapılan açıklamada, Altın fiyatlarındaki düşüşün düğün hazırlığı yapanlara yarayacağını, şu anda fiyatlar çok uygun ve dört takside kadar taksitlendirme seçeneği bulunduğunu bildirdi.


 FED’İN ALTIN POLİTİKASI

Atasay Özaltın Yetkililerinin FİB Haber.Com merkezimize yapmış oldukları açıklamada; Altın fiyatlarının düşmesini  Amerikan Merkez Bankası Fed'in para politikaları sonucunda yatırımcısının  altından çıkmasına ve dünyadaki ekonomik durgunluğundan kaynaklandığı belirtildi.

Bu nedenlerin altında talebi düşürdüğünü kaydeden Atasay Özaltın Yetkilileri, "Fiyatların  düşüşü biz kuyumcuları memnun ediyor. Çünkü fiyatlar çok yüksekti, gram altının satış fiyatı 100 lirayı geçmişti. Bu Yüksek fiyatlarda satışlar olduça etkilenmişti. Ancak şimdi fiyatlar düştükçe vatandaşın satın alma gücü yükselecek bu gelişme mutlaka satışlara yansıyacak" ifadesini kullandı.

Atasay Özaltın Yetkilileri düşüşün satışları da canlandırdığını belirterek şu sıralarda altına yatırım yapmanın da tam zamanın olduğunu kaydetti.

Röportaj: ATASAY - KAPADOKYA FORUM AVM. Yön.Krl.Üyesi Ömer ÖZALTIN
Haber: Fikret Çapacı / FİB Haber

Kapadokya Döviz

Tel: +90 384 212 2696

 Atasay Özaltın

 Merkez:

Tel: +90 384 212 2696

 Şube:

Tel: +90 384 212 9800

Faks: +90 384 213 1777

Adress: Kapadokya Forum A.V.M