TSE Nevşehir Müdürü Erol Güneş yaptığı açıklamada, yarım asrı aşan tecrübesi ile kalitenin her alanda hakim konuma gelmesi için çalışan Türk Standartları Enstitüsü’nün, İç Anadolu Bölgesi'nde eğitim seferberliği başlattığını söyledi. 'Anadolu Kalite Günleri' adı altında gerçekleştirilecek eğitimlerin; gelecek talepler doğrultusunda Kayseri, Sivas, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir illerinde düzenleneceğini ifade eden Güneş, “Enstitümüz sadece bu organizasyona mahsus olmak üzere 135 TL+KDV olan günlük eğitim ücretlerini, KDV dahil 70 TL'ye çekmek suretiyle, yaklaşık yüzde 60'lık bir indirim uygulamıştır. Bununla tüm kurum, kuruluş ve halkımızın eğitim programından istifade etmesini sağlamak istemekteyiz. Öğrenciler için günlük eğitim ücreti KDV Dahil 40 TL olarak belirlenmiştir.” dedi.30 Eylül – 11 Ekim 2013 tarihleri arasında 10 gün süreyle gerçekleşecek eğitimlerin tümü için, son başvuru tarihinin 20 Eylül 2013 olduğunu belirten Güneş, detaylı eğitim programına www.anadolukalite.com ve www.kalitegunleri.com adreslerinden ulaşabileceğini ve başvuruların da yine bu sitelerden online yapabileceğini söyledi

           DUYURU
“ANADOLU KALİTE GÜNLERİ”
İç Anadolu EĞİTİM KAMPANYASI
30 EYLÜL – 11 EKİM 2013

Yarım asrı aşan tecrübesi ile kalitenin her alanda hakim konuma gelmesi için çalışmalarına yön veren, ülkemizin öncü ve lider belgelendirme kuruluşu olan Türk Standardları Enstitüsü, İç Anadolu Bölgesinde eğitim seferberliği başlatmıştır. 
"Anadolu Kalite Günleri" adı altında gerçekleştirilecek eğitimler; gelecek talepler doğrultusunda Kayseri, Sivas, Nevşehir, Niğde, ve Kırşehir illerinde düzenlenecektir.
Enstitümüz; sadece bu organizasyona mahsus olmak üzere; günlük eğitim ücretlerini (KDV DAHİL) 70,00 TL'ye çekmek suretiyle, yaklaşık % 60'lık bir indirim oranı ile tüm kurum, kuruluş ve halkımızın istifade etmesini arzu etmektedir. (Öğrenciler için günlük eğitim ücreti KDV Dahil 40,00 TL dir.)
30 Eylül – 11 Ekim 2013 tarihleri arasında (10 gün) gerçekleşecek eğitimlerin tümü için, son başvuru tarihi 20 Eylül 2013 olup, detaylı eğitim programına www.anadolukalite.com ve www.kalitegunleri.com adreslerinden ulaşabilir ve başvurularınızı da yine bu sitelerden on-line yapabilirsiniz.
Bu bağlamda, bu kampanyanın başlatılmasına yönelik halkımıza; göstermiş oldukları yüksek talep ve teveccüh için teşekkür eder, başarılar dilerim.
                                                                                                                                               Adnan BAHADIR
TSE Kayseri İl Koordinatörü
İLETİŞİM:
www.tse.gov.tr
www.tse.org.tr
www.kalitegunleri.com
www.anadolukalite.com

KAYSERİ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Organize Sanayi Bölgesi 6.Cadde No:4
P.K. 512 KAYSERİ
Tel:0 352 321 24 96 - 321 11 06/105 dahili
Faks:0 352 321 16 67 
Planlama Sorumlusu
Levent ÇALIŞIR