Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Tokat’ın Erbaa İlçesinde açılan Ayener Tekstil Fabrikasının açılış törenine katıldı.​

Burada TOBB adına bir konuşma yapan Arif Parmaksız, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun programa katılacağını, ancak son bir haftada 6 yurtiçi ve yurtdışı program sonrası Erbaa’ya geldiğini, fakat rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadığını belirterek, Hisarcıklıoğlu’nun selamlarını iletti.

Türkiye ekonomisi üzerinde olumsuz arzuların söz konusu edildiği bir dönemde böyle bir tesisin hayata geçmesinin takdire şayan olduğunu vurgulayan Parmaksız, “Ülkemize inanan, güvenen, yatırım yapan hiç kimse pişman olmamıştır, olmayacaktır” dedi.

Arif Parmaksız, açılan fabrikada 550 kişinin istihdam edileceğini belirterek, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” şeklinde konuştu.

Arif Parmaksız daha sonra Erbaa Açı Özel Anadolu Lisesi'nin açılışına katıldı ve öğrencilere TOBB adına kitap hediye etti.