Avrupa Birliği Bakanlığı'nın katkılarıyla hazırlanan "Benim Avrupalı Kentim" Belgeseli için Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir Koordinatörlüğü'nde yapılan çekim TRT Haber'de yayınlandı.

AB Bakanlığı Tarafından "Benim Avrupalı Kentim" adlı TRT HABER kanalında yayınlanan programın 35. Bölümünde, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir  İl Koordinatörlüğü tarafından İlimiz Nevşehir'de yürütülen IPARD projeleri ve proje süreçlerini TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk anlattı.

Türkiye-AB ilişkileri çerçevesinde çeşitli AB kaynaklı fonlar ile desteklenen başarılı projelerin kamuoyuna tanıtılmasını ve bu konuda farkındalık oluşturmasını amaçlayan belgeselin her bir bölümünde Türkiye-AB Mali İşbirliği çerçevesinde yürütülen programlar hakkında, TKDK Nevşehir İl Kordünatörü Murat Asiltürk tarafından bilgi verildi.

Nevşehir Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nda yapılan çekimlerde, İl Kordünatörü Murat Asiltürk, Kurum ve kullandıran hibeler hakkında bilgilendirmede bulundu.


"İşte Nevşehir'de 2013 yılından bu güne kadar Nevşehir TKDK" TRT Haber Farkıyla..."