GESİAD Derneği Nevşehir Şube Başkanı İrfan Avşar açıklamasında;

GESİAD 8. Yaşını dolduran genç bir dernek olmasına rağmen Nevşehir‘deki STK’lar içinde adından ve faaliyetlerinden en çok söz ettiren, gündemde olan, iş ve proje üreten kuruluştur. TUSKON ve ANSİFED ‘ten aldığımız güç ile devamlı geliştirdiğimiz projelere iş adamlarından coşkulu katılım bekliyoruz. Hiçbir eğitim hiçbir proje karşılıksız kalmaz. Her faaliyet tarlaya atılan tohum gibidir. Şartları ve zemini bulduğu an çimlenir, yeşerir, büyür ve meyvesini verir. Fakat tohumlar gübre, su ve bakım ister. İş adamları derneğimiz içinde sosyal grupların içine aktif rol almalı, eğitim ve faaliyetlere katılmaları önem arz etmektedir. Ünlü psikolog Dr. George Crane uygulamalı psikoloji kitabında “Davranışlar duyguların göstergesidir” demektedir. İnsanların davranışları duygularının eseridir. Eğitime katılsam paramı kazanacağım, yurt dışı gezisine gitsem iş bağlantısı mı yapacağım, programlara katılsam ne kazanacağım diye duygu ve düşüncelerden sıyrılmak için duyguların zıttı olarak yapılan toplantı ve gezilere katıldığınızda göreceksiniz ki beyninizde farklı fikirler ve oluşumlar meydana gelecektir. Çünkü beynin beslenme gıdası eğitimler, toplantılar ve gezilerdir.

 

“Kimse yola çıkmadan yol alamaz”

 

 Her üyemiz her iş adamımız kendi hedeflerini belirleyerek yola çıkmalıdır. Planlama yaparken birbirimizin tecrübelerinden yararlanmalıyız. Eskiden satış metotlarında bir şeyin en iyi satılacağı tek yol vardır o yolu bulun ve devam edin vardı. Şimdi kural değişti her insanın kabiliyet ve kapasitesine göre çeşit ve yol var. İşte aynen bu yeni anlayış gibi GESİAD – ANSİFED ve TUSKON bütün üyelerine bu bilgi ve tecrübeleri vermeye hazır.

 

Gezen tilki yatan aslandan iyidir. Siz GESİAD ile her faaliyete katılın. Yolun hangi kavşağında hangi tepesinde size iş fırsatı çıkacağını bilemezsiniz. Türkiye ve Nevşehir ekonomisine katkı sağlamak, iş adamlarımıza ve üyelerimize yeni ufuklar açmak, yeni projeler üretmek, her üyemizin Nevşehir için Dünya ile ticaret yapabilmesi amacıyla bu yola çıktık. Yapacağımız iş gezilerinde, ikili iş görüşmelerinde, eğitimlerde, seminerlerde ve faaliyetlerde üyelerimizi ve tüm iş adamlarımızı yanımızda görmek istiyoruz

 

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

 

            İRFAN AVŞAR