Yerel seçimler öncesi 15 Mart'ta ilimize gelerek Islah Organize Sanayi Bölgesinin resmi OSB olacağı müjdesini veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın sözü bugün gerçek oldu.

2003 yılında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Nevşehir'li yatırımcılar tarafından kendi imkanlarıyla Özel Sanayi Bölgesi olarak hayata geçirilen Boğazköy İlfat mevkiindeki 'Nevşehir Islah OSB' bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onayı ile “NEVŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ” unvanını aldı.

Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi de artık Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi gibi aynı resmi statü ile hizmet verecek ve bir çok avantajlara sahip olacak. Yatırımcılarımıza, Nevşehir’imize ve Ülkemize hayırlı olsun. Artık daha da genişleyerek yeni yatırımlarla şehrimizin kalkınmasına vesile olur inşaAllah.

Başta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz'e, Yücel Menekşe'ye,  AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar'a, ve büyük çaba ve gayret gösteren NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'a velhasıl emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.