Nevşehir Be-Pa Otomotiv’den; Ford Binek Araçlarda Mart Ayı Fırsatlarından yararlanmak için acele edin...​
Mart ayında Ford sahibi olmak isteyenler, Mart ayı kampanyasıyla binek araçlara 18 ay sıfır faizli 18 bin TL’lik krediyle, Transit Custom ve Tourneo Custom’a ise 24 ay sıfır faizli 30 bin TL kredi kullanarak sahip oluyor. Türkiye genelindeki Ford bayilerinde test sürüşüne katılanlar arasında yapılacak çekilişin 3 talihlisi ise Londra’da oynanacak Şampiyonlar Ligi Final maçını izleme şansı buluyor. Sağlık çalışanları da Mart ayında Connect’ e ek peşin alım destekleri ile sahip olabiliyor. 

Türkiye’nin lider otomotiv markası Ford, Mart binek araç kampanyası ile otomobil severlere hayallerindeki Ford’a faizsiz kredilerle sahip olma şansı verirken, 3 Nisan 2013 tarihine kadar diledikleri araçla test sürüşü yapanlar arasında yapılacak çekilişte kazanacak 3 Ford talihlisi, 26 Mayıs günü Londra’da yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçını izleme şansı elde edecek. 

Mart kampanyasıyla tüm Ford binek otomobillere 18 ay sıfır faizle 18 bin TL kredi kullanarak, ticaretin makam aracı Tourneo Custom ve Transit Custom’a ise 24 ay sıfır faizle, 30 bin TL kredi kullanarak sahip olmak mümkün. 

Mart ayında Ford’un sağlık sektörü çalışanlarına da bir sürprizi var. Sağlık çalışanları, kampanya boyunca tüm binek araçlara ve Transit Connect’e yüzde 2’lik ek peşin alım desteği ile sahip olabilecek. 




Adres:M.Akif Ersoy Mah.Ford Plaza Lale San.sit.Karşısı NEVŞEHİR
Tel:444 88 50