NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Ticaret ve Sanayi odası seçim sonuçlarının borsa seçimlerine direkt etki yapacağını zannetmediğini söyledi.

 

Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerinin oldukça seviyeli bir ortamda yapılmasını arzu ettiklerini dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, ticaret ve sanayi odası ile ticaret borsasının seçimlerinin ayrı ayrı ele alınması gerektiğinin altını çizdi.

 

29 Mayıs 2013 Çarşamba günü yapılacak olan Nevşehir Ticaret Borsasında yapılacak olan seçimlere 300 dolayında üyenin katılmasının beklendiğine değinen Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, “Ekibimizle aylardır üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Üyelerimizin borsamızdan önemli beklentileri var. Bu beklentilere göreve yeniden seçilmemiz durumunda cevap verebilecek potansiyelimiz, vizyonumuz var. Borsa üyelerimizin talepleri doğrultusunda yapacak önemli işlerimizde bulunuyor. Üyelerimizin şu ana kadar yapılan çalışmaları da göz önünde bulundurarak bize bir dönem daha görev vereceklerine inanıyorum” dedi.