NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası ile Nevşehir Ticaret Borsası arasında seçimler esnasında iyiden iyiye bozulan ilişkiler Borsa Başkanlığına İbrahim Salaş’ın seçilmesiyle yeniden normal seyrine dönecek gibi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı Mehmet Arif Parmaksız ile yıllarca birlikte hareket eden Borsa eski başkanı Tuncer Gök arasında yaşanan gerginliğin ardından ilimizin iki önemli sivil toplum kuruluşu arasında seçimlerden sonra ciddi bir yol ayrılığının yaşanacağı gözleniyordu.

Ancak Mehmet Arif Parmaksız’ın oda başkanlığına yeniden seçilmesi ve Tuncer Gök’ün ise oda başkanlığına seçilemeyişi, yerine ikisinin de ortağı denilebilecek bir ismin İbrahim Salaş’ın bu göreve seçilmesi oda ve borsa arasındaki diyaloğun eskisi gibi süreceği izlenimini ortaya çıkardı.

Konuyla ilgili bir soruya cevap veren Borsa Başkanı İbrahim Salaş, Tuncer Gök ile kendisinin bir akaryakıt istasyonuna ortak olduklarını, Parmaksız ile de arazi ortağı olduklarını açıklarken, kendisini ilk kutlayanların başında Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın olduğunu söyledi.