Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Birlik Başkan Vekili Cengiz Taşhan ve Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün ile birlikte FİB Haber. Com İnternet gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre görüşen Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki heyet NEVESOB çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ziyarette yaptığı açıklamasında,Tarihi İpek yolunun geçtiği Nevşehir'in öteden beri ticaret merkezi olduğunun altını çizerek, "Bu kadim şehrin kodlarında ticaret var, zanaat var, esnaflık kültürü var. Dolayısıyla bu şehirde ticari canlılık oluşturmak için el birliği ve işbirliğine ihtiyacımız var" diye konuştu. 

İl Genelinde tüm esnafların her daim yanlarında olduklarınında altını çizen Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir esnafının, şehir ekonomisine yön verdiğini ve kentin yapı taşlarını oluşturduğunu ifade etti.

Pınarbaşı : 'Basın ve iş dünyası ayrılmaz bir bütündür'

Basın mensuplarının Nevşehir’de büyük bir sorumluluğu üstlendiğini ve ayna görevi yaptığını vurgulayan Birlik Başkanı Pınarbaşı; 'Nevşehir'in gözü kulağı olarak, FİB Haber'in Nevşehir Basınında seçkin bir yere sahip olduğunu ifade ederek FİB Haber. Com'u bu başarılı çalışmalarından dolayı ve Nevşehir’e verdiğini hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Gündemi sizlerden takip ediyoruz. Siz vatandaşın gözü kulağı olduğunuz sürece Nevşehir’imizin gelişmesi daha ileriye gidecektir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal'da, Nevşehir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, oldukça zorlu bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Ülkemizin huzurlu günlere ihtiyacı var. Rabbim ülkemize, devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu süreçte, Nevşehir'in gür sesi Gazetemiz www.fibhaber.com, yeni yayın döneminde de ilkeli yayıncılık anlayışını sürdürecektir” diye konuştu.