Blok Bimsten mantolamaya son… Artık Klima Blok Var...!

“Klima Blok” ile şimdi binalarınız Daha sağlıklı kaliteli ve üstelik daha ekonomik …

Ertaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş,Kapadokya Dedeman Otel de,Yeni ürünleri  “Klima Blok” tanıtım toplantısı için Nevşehir  Ulusal Basın Temsilcileri ve Yerel basınla kahvaltıda buluştu. 

Ertaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş ve bünyesinde bulunan Metaş Madencilik, Ertaş-Hart, Blok Bims ve Ertaş Petrol şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve çok sayıda gazetecilerin katılımında Kapadokya Dedeman Otel'de gerçekleştirilen kahvaltı  sonrasında NTSO Meclis Başkan Adayı ve Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, şirketlerinin madencilik sektöründeki yeni faaliyetleri ve bims sanayicilerinin sorunları hakkında bilgiler verdi.

İlk olarak Ertaş şirketler Grubunun idareci Müdürlerini tanıtan Ertaş Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş daha sonra Pomza (bims) madeni hakkında bilgi verdi.

Nevşehir - Ertaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş, Türkiye'nin dünya üzerinde bulunan Pomza (bims) madeni rezervlerinin yarısına sahip olduğunu belirtti.

Değişime Hazırmısınız ?

Ertaş,daha sonra Gazeticilere  Blok Bims patentiyle geniş araştırmalara sonrasında üretilen Klima Blok ürününü tanıttı...

Ülkemizin önde gelen bims blok üreticisi BLOKBİMS Hafif Yapı Elemanları, İnşaat Teknik ve Bilimsel Araştırma Kurulu (İTBAK) Ulusal Teknik Onaylı KLB ve BSB serisi ile Lento Blok ürünlerini Dedeman otel de gerçekleştirdiği bir basın toplantısı ile duyurdu. Değişime Hazır mısınız? Şimdi sektörde alışkanlıkları değiştirme zamanı. BlokBims’in yeni Klima Blok serisiyle TÜRKİYE inşaat sektöründe yeni bir boyut açarak EKSTRA ISI YALITIMINI KALDIRIYORUZ. Sloganıyla çıktıları yolda yeni ürünlerinin teknik değerlerinden bahsedildi.

Tanıtım da söz alan BLOKBİMS Yönetim Kurulu Başkanı Musa ERTAŞ, firma hakkında bilgi verdi. ‘ BLOKBİMS; 550 bin metrekarenin üzerinde Nevşehir Kaymaklı yolu üzerinde dört işletmemizde günlük 250 bin adet ürün üretimi ve 250 personeliyle hizmet vermektedir. Firmamız bims blok üreten Türkiye’nin en büyük firmasıdır. Kendi ruhsatlı maden sahalarımızdan çıkardığımız saf pomza ile yaptığımız blokbims ler ile mükemmel çözümler sağlamak amacıyla inşaat sektörüne hizmet vermekteyiz. Ürünlerimiz inşaatlarda iç ve dış duvarlarda kullanılmaktadır. Ürün yelpazemiz de 36 farklı ürün bulunup, ürünlerimizin hepsi TSE ve CE belgeli olup ISO 9001:2008 sistemine göre üretilmektedir. Ürün yelpazemizde altı adet patenti kendimize ait üründe bulunmaktadır.’

Musa ERTAŞ sunumun da neden değişime ihtiyaç olduğunu ve yeni Ulusal Teknik Onay Belgeli Klima Blokları hakkında da bilgi verdi. ‘HAYIRLI OLSUN, Uzun suredir AR GE çalışmalarımız neticesinde ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağına inandığımız Klima Blok Serisi Ürünlerimizi piyasaya sunduk. Enerji de dışa bağımlı olan ülkemizde ithal ettiğimiz enerjinin yüzde 30’unu binalarda ısınma veya soğutma amaçlı kullanılmaktadır. Bunun bilincinde olan firmamız, Klima Blok Serisiyle ekstra ısı yalıtımı yapmadan yani mantolama yapmadan tek başına duvarlarda kullanıla bilinecek yeni KLB 30- BSB 25 ve BSB 19 kodlu ürünleri geliştirdi ve Ulusal Teknik Onay Belgesi alarak Dünya’nın her bir yerinde kullanımına sunduk.

 Klima Serisi ürünlerimiz, 1., 2.ve 3. Isı bölgelerin de yani ; Başta Nevşehir, Kırşehir, Aksaray gibi çevre iller olmak üzere Akdeniz bölgesi, Ege Bölgesi, Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesin de ekstra ısı yalıtımı yapmadan yani mantolama dan tek başına kullanıla bilinecek değerleri yakaladık.

 Böylece duvarlarımız da doğal bir yalıtım yaparak, binalarımızın mevsimsel etkilerden kurtularak kışın daha sıcak, yazın ise daha serin olmasını sağladık. Ekstra maliyetleri ortadan kaldırdık. A1 sınıfı yanmazlığı ile yangın etkenini ortadan kaldırdık. Daha doğal ve çevreye saygılı olduk. 

Patenti firmamıza ait olan uzun AR-GE çalışmalarımız sonra ürettiğimiz Lento Bloklar ise inşaatlar da kapı ve pencere üstü uygulamalar için ürettik. Bu sayede inşaatların daha hızlı ve maliyelerini azaltmayı amaçlamaktayız.

24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında uluslararası Türkiye’nin en büyük YAPI FUARI nda 6. Salon 323 numaralı stant da BLOKBİMS A Ş olarak yer alarak yeni ürünlerimizin tanıtımını yapacağız. İstanbul da ki bu fuarımıza herkesi davet ediyoruz. Doğaya ve İnsana saygılı daha yaşanabilir alanlara imza atabilmek için patentli Klima Blok Serisi ürünlerimiz önce NEVŞEHİR’ e sonra tüm Türkiye’ye tekrar hayırlı olsun’ diyerek sunumuna son verdi.