NTB Başkanı ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM A.Ş.) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Salaş, New York'ta yapılan Dünya Ticaret Merkezleri Birlik Toplantısı'na katıldı.

Uluslararası ticaretin geliştirilmesi ve kalkınmakta olan ülkelerin ticarete daha fazla entegre edilmesini hedefleyerek, üyeler arasında iş birliği imkanlarının artırılması amacıyla kurulan, Dünya Ticaret Merkezleri Birliği’nin New York’ta düzenlenen toplantısına İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM A.Ş.) Yönetim Kurulu üyeleride katıldı.

Amerika'nın New York şehrinde düzenlenen Dünya Ticaret Merkezleri Birlik Toplantısı'na katılan NTB Başkanı ve İDTM Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Salaş; "Dünya Ticaret Merkezleri Birliğinin gerçekleştirdiği New York toplantısında Çin’in Shenyang Dünya Ticaret Merkezi ile iyi niyet antlaşması imzaladık. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi...

Toplantı sonrası New York Başkonsolosluğu'nu ziyaret eden NTB Başkanı, İDTM Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Salaş ve beraberindeki heyet, New York Başkonsolosu Alper Aktaş, Türkiye New York Ticaret Ataşesi Ahmet Selçuk Nalbant ve Ticaret Ateşesi İskender Balcı'yı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

İDTM'den, TC New York Başkonsolosu Aktaş'a Ziyaret

İDTM Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosu Alper Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi ve İDTM çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sonrası İDTM Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Salaş, İDTM heyeti adına New York başkonsolosu Alper Aktaş'a misafirperverliği için teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.