Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Genel Kurulu, Almanya’nın başkenti Berlin’de yapıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM A.Ş.) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Salaş, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte, Berlin'de gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.​ Genel Kurul’da, Türk ve Alman iş insanları bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Genel kurula katılan ve aslen Nevşehirli olan Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı (IHK) Salih Taşdirek'te, TOBB heyetinde Nevşehirli hemşehrisi NTB Başkanı İbrahim Salaş'ı görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti." 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "TOBB, Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği, Türk-Alman TSO ve Alman-Türk TSO işbirliğinde Türk-Alman Ekonomi Diyaloğu Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen toplantımızın ülkemiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyet, Almanya programı çerçevesinde Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Sayın’ı da ziyaret etti.