Daha etkin hizmet ve daha güçlü borsa sloganıyla yola çıktıklarının altını çizen NTB Başkan adayı Mustafa Çelebi, “Tecrübelerimizle borsamızı daha da güçlendirmek için genç, dinamik ve bütünlük içerisinde bir ekiple yola çıktık.” dedi.

29 Mayıs’ta gerçekleştirilecek borsa seçimlerinin borsaya ve üyelerine yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını kaydeden Çelebi,  “Tecrübe ve birikimimizi borsamızın yarım kalan işlerini tamamlamak, Nevşehir ticaret Borsası’nı daha ileri götürmek, üyelerimize daha iyi hizmet vermek için gerçekçi yaklaşımlarla, yeni, genç ve dinamik ekibimizle borsa yönetimine talibiz.” diye konuştu.

Borsa Başkan Adayı Mustafa Çelebi, basın açıklamasında şunları söyledi, “Borsa üyelerimizin problemlerini yerel yönetim ve resmi kurumlarla gelgitler yaşamadan, uyum içerisinde çalışarak en kısa sürede tamamlayacağız.

Üyelerimiz arasında meslek gruplarına göre sosyal ilişkilerin geliştirilmesi için, bilgilendirme ve meslek geliştirme seminerleri düzenleyeceğiz.

Borsada her meslek grubuna hizmet etmeyi görev bileceğiz. Borsamız üyelerimizin mesleki sorunlarında gündeme getirilmesinde etkin olacağız. Dürüstlük ilkemizden taviz vermeyeceğiz. Borsayı kendi menfaatlerimiz için kullanmayacağız. Bütün üyelerimize karşı hakkaniyetli olacağız. Hak yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. 29 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Ticaret Borsası Seçimlerimizin üyelerimize ve kendimize yakışır şekilde geçmesini temenni ederiz.”dedi.