Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kozaklı'da borsa üyelerini ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Borsa Başkanı Mehmet Havalı ve meclis üyeleri ile birlikte Kozaklı ilçesi merkezinde bulunan çeşitli meslek gruplarından oluşan borsaya kayıtlı üyelere, esnaf ve tüccarlarlara ziyaretlerde bulundular.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Kozaklı ilçesindeki üyelerimizi ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar ve TOBB Nefes Kredisi hakkında üyelerimizi bilgilendirdik. Her yıl düzenli olarak yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan il merkezi ve ilçelerimizde faaliyet gösteren tüm üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş Başkanlığında gerçekleştirilen Kozaklı ilçesi ziyaretine Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir, Yönetim Kurulu üyesi Ali Aslan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan'da eşlik ettiler.


Kozaklı ziyaret kapsamında ARAL PETROL : Osman Aral ,ATA UN: Cengiz Yüksel,KOZAKLI UN: Recep Çelik, İPEK UN ve TARIM UN : Sait Yüksel, KOZAKLI YEM ve ÜNALLAR SARRAFİYE GIDA : Ahmet Ünal, NESLİHAN OĞULLARI: Mustafa Neslihanoğlu, NADİROĞULLARI: Hakkı Kabukçuoğlu, DOĞAN PETROL :Hasan Doğan,REİSOĞULLARI LTD:ŞTİ: Halit Peker, GÜLEÇ SÜT ÜRN:LTD:ŞTİ: Ramazan Keleş ziyaret edildi.