İlk kez FİB Haber Merkezine açıklama yaparak duyurduğumuz Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Adayı Mustafa Çelebi Borsa seçimleri için oldukça iddialı olduğunu belirtti.Ticaret Borsasından listeyi alamadığı için Bakanlığa başvuran Çelebi nihayet Borsadan bu listeye ulaştığını ve  isimler üzerinde çalışmalarına da yoğun bir şekilde başladığını ifade etti.

Hatırlayacağınız gibi Nevşehir Ticaret Borsası Başkan adayı Mustafa Çelebi,Ticaret Borsası başkanlığına başvurarak delege listesini istemiş, Ancak, Borsa başkanlığından aldığı olumsuz cevap nedeniyle bakanlığa başvuruda bulunmuştu. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkan adayı Mustafa Çelebi, 1.5 ay önce Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına dilekçe ile başvuruda bulunarak, odanın delege listesinin bilgi edinme yasası mevzuatı çerçevesinde kendisine verilmesini istediğini belirterek söz konusu dilekçesine karşın Borsa Başkanlığından kendisine gönderilen cevap metninde, delege listesinde güncelleme yapılması dolayısıyla listenin kendisine verilemeyeceğinin belirtildiğini kaydetmişti.

Nevşehir Ticaret Borsasına da gönderilen yazı ile ilgili borsa başkanlığının söz konusu delege listesinin geçtiğimiz günlerde kendisine verildiğini söyleyen Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Adayı Mustafa Çelebi, ramazan ayı dolayısıyla yavaşlayan çalışmalarına bayram sonrasında daha da hız vereceklerini söyledi.

Amaçlarının Nevşehir’de ticaret borsası üyelerinin daha etkin bir şekilde temsil edilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması olduğunu belirten Çelebi, “Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalarımız ister istemez yavaşladı. Ancak listenin tarafımıza ulaştırılması ile birlikte tek tek bütün üyelerimize ulaşarak hem yapacağımız projeleri anlatmaya, hem de Nevşehir’de ticaret borsamızın nasıl etkin hale getirileceğini üyelerimize tek tek anlatacağız” diye konuştu. 

NEVŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKAN ADAYI İLK AÇIKLAMAYI FİB HABERE YAPTI

İsterseniz Çelebi’nin FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörümüz Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal a Nevşehir Ticaret Borsa Başkanlığı Adaylığına ilişkin olarak yaptığı o açıklamayı bir kez daha hatırlayalım…