AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Dolardaki yükseliş ve piyasalardaki sert dalgalanmaya ilişkin olarak Türkiye ekonomisi üzerinde oynanan oyunlara vurgu yaparak; Bu Bir Ekonomik kriz değil "finansal bir saldırı" ama;

Ne yapsalar Boş! Başaramayacaksınız..." yorumunda bulundu.

Meselenin özü şudur ki; Türkiye’ye tarihin en büyük ekonomik operasyonu çekiliyor. Ve bunu Yüce Milletimiz görüyor ve biliyoruz.

Özellikle 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi belli çevrelerce bir takım Ali Cengiz oyunlarının oynandığını ifade eden Yanar, şöyle konuştu: "Dolarla oynayarak seçim sonucunu değiştireceğini düşünenler var ama çok aldanıyorlar. Aziz Milletimiz ortada oynanan oyunların farkında, onlara asla izin vermeyecek ve bu oyunu 24 Haziran'da bozacak. Tıpkı Kasım 2002’de, Temmuz 2007’de, Haziran 2011’de, Ağustos 2014’te, Kasım 2015’te, Nisan 2017’de olduğu gibi, 24 Haziran’da da biz bu ŞAHLANIŞA talibiz. Allah'ın izniyle Dünya lideri ve mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile Türkiye'nin yükselişini asla engelleyemeyeceksiniz. Zira Türkiye'nin ekonomisi, Allah'ın izniyle güçlü ve bu tür saldırıların üstesinden gelecek bir ekonomidir." yorumunda bulundu.

Bir takım güçler 24 haziran öncesinde tetiğe bastı ama,
Ne yapsalar Boş! Başaramayacaksınız!

Dolar 10 TL
Euro 15 TL
Benzin 30 TL olsa ne olur biz "BİRLİK" olduktan sonra.

Dolar 1 TL
Euro 1 TL 
Benzin 50 Kr. olsa ne olur biz "DAĞILDIKTAN" sonra.

Libya'da benzin bedava değilmiydi, 
Suriye'de de çok ucuzdu..
Ama ne oldu:

Ne Suriye kaldı, 
Ne Libya...

Bunun da üstesinden geleceğiz inşallah! 

Başbakan Yıldırım “Dedikodulara itibar etmeyin” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım piyasada yaşanan dalgalanma ve doların yükselişi konusunda yaptığı açıklamasında; "Hükümet iş başındadır, konularına hakimdir, mali politikalarda zerre kadar sapma yoktur. Enflasyonla kavgamız, mücadelemiz devam edecek."

"Kuru yönetecek, kontrol altına alacak mekanizmalar bizdedir. Merkez Bankasının yapacağı işler var. Para politikaları ve finans sektörünün kararlarıyla ilgili üzerine düşen görevi yapacak biz de piyasaların ihtiyaçlarını dikkate alarak ilave tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz."

"Kurdaki hareketlilik geçici ve konjonktüreldir. Doların geçici dalgalanmasından çıkarcılık yapmak vatanseverlik değildir. Vatanseverlik, ülkeye sahip çıkmaktır, ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışanlara hep birlikte karşı koymaktır."

"Türkiye dik durduğu için; milletinin ve bölgedeki halkların hukukunu koruduğu için hazımsızlık var halbuki ekonomik gerçeklik bakımından gelişmiş ülkelerin bile daha önündeyiz. Türkiye dünyaya entegre olmuştur, hiç kimse Türkiye'nin kapılarını dünyaya kapatmasını beklemesin."

"Turizmde önemli sıçramalar yaptık. 2018'in ilk çeyreğinde ülkemize yaklaşık 8 milyon turist geldi, yıl sonunda 40 milyona ulaşmış olacağız. Bu da hain darbe girişiminden önceki göstergelerimizin de daha üstünde bir sonuç olacaktır."

"Türkiye geçtiğimiz 12 yıl içerisinde ortalama %5,8 büyüdü. Dünya krizden krize sürüklenirken Türkiye büyümeye devam etti ve bunun sonucunda Türkiye'yi üç kat büyüttük. Millî gelirimizi üç kat, ihracatımızı dört buçuk kat artırdık."