NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasındaki seçimler esnasında gerilen oda – borsa ilişkileri artık iyiden iyiye düzeldi. Borsa Başkanlığına İbrahim Salaş’ın seçilmesiyle birlikte seçim esnasında gerilen ilişkiler artık tamamen beklenen düzeye ulaştı.

Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Ali Öbekli ve beraberindeki heyetin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri ziyarete Ankara’da bulunması nedeniyle katılamayan Oda Başkanı M. Arif Parmaksız, Borsa Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek kendisine ve borsa meclisi ile yönetimine yeni dönemde başarılar diledi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız, “Sayın Başkanı ilk arayanlardan biri de benim. Hayırlı olsun dedim kendisine. Daha önceki ziyarete Nevşehir’de bulunamamam nedeniyle katılamamıştım. Bugün bizzat gelmek istedim. Borsa Başkanı Sayın İbrahim Salaş, borsa ya yabancı biri değil. Kurulduğu günden bu yana Borsa yönetimlerinin içerisinde bulunan bir kişi. Bu işi de hakkıyla yapacağına inanıyorum. Birlik ve Beraberlik içerisinde Nevşehir’in tüccar ve sanayicisine hizmet edeceğiz. Bundan sonra daha sık beraber olacağız” açıklamasında bulundu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın bizzat ziyarette bulunmasından son derece mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, “Sayın Parmaksız’ın beni ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ticaret Odamız ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Nevşehir için daha çok koşturup, daha fazla çalışacağız” dedi.